top of page

Dagopvang

Wil je dagopvang voor jouw hond ook dat kan bij Bobby & Co. Van maandag tot en met donderdag nemen wij 1 hond in huiselijke kringen op. En zal jouw hond 2 x per dag meegaan met de uitlaatservice. Ik kom jouw hond halen bij de 1e uitlaatronde, daarnaast zorgen wij gedurende de dag voor rust en geven wij jouw hond uiteraard water en evt. eten. En in de middag gaat jouw hond weer lekker mee voor een wandeling met de roedel en brengen wij hem/haar weer thuis. Mocht je een keer op zaterdag of zondag wegwillen dan is ook mogelijk om op deze dagen dagopvang te reserveren. 

pexels-matheus-barbosa-4990959.jpg
pexels-elina-volkova-16995184.jpg

De Roedelwandeling

Tijdens elke wandeling staat het comfort, veiligheid van elke hond centraal en vind ik het belangrijk om vanuit rust te handelen om op deze manier ontspannen met de groep te wandelen. Ik zorg ervoor dat elke hond zich op zijn gemak voelt en observeer voortdurend de interacties tussen de honden. Mijn aanpak is vanuit rust en vriendelijkheid en ik gebruik uitsluitend positieve trainingsmethoden, zodat elke hond zich geliefd en gewaardeerd voelt.

 

Ik neem je harige vriend(en) mee naar zorgvuldig geselecteerde, veilige wandellocaties die zijn aangewezen als honden-losloopgebieden door de gemeente. Bij het kiezen van de locatie houd ik rekening met de behoeften en karakters van alle honden die meewandelen. En geen zorgen, elke hond draagt een Bobby & Co Hondenservice halsband met mijn contactgegevens, zodat ze altijd veilig zijn. En mocht jouw hond niet los kunnen dan is aan de lijn ook geen probleem.

 

Het ophalen en vervoeren van je hond gebeurt in alle comfort. Ik haal je hond thuis op in mijn goed onderhouden, elektrische bus, die is uitgerust met een ventilatiesysteem en anti-slip matten voor de ultieme veiligheid. In de ruime laadruimte van de bus zijn aparte secties en transportbenches beschikbaar, zodat elke hond zijn eigen ruimte heeft. En bij terugkomst worden ze verwend met dekens, afgedroogd en krijgen ze hun pootjes schoongeveegd. En kan jouw trouwe viervoeter heerlijk thuis uitrusten.

- Dagopvang is mogelijk van maandag tot en met vrijdag. Op aanvraag ook mogelijk op zaterdag en zondag.

- Vooraf zal er een proef dagopvang plaatsvinden om de kijken of er een match is met Bobby en onze drie katten (die zullen voornamelijk hun gang gaan).

- Ophaalwijken zijn: Vruchtenbuurt, Bomen- of Bloemenbuurt, Vogelwijk,

  Bohemen en Vroondaal.

- De roedelwandelingen zijn om circa 10.00 uur & 14.30 uur.

- Tijdens de roedelwandelingen wandel ik minimaal 1 uur met de honden.

Dagopvang is geschikt voor jouw hond, wanneer hij/zij:

  • ouder is dan 12 maanden (mocht jouw hond jonger zijn, dan is dit zeker bespreekbaar);

  • een (chemisch) gecastreerde reu is of binnenkort gaat worden

  • een gesteriliseerd teefje is, indien niet het geval dan zullen we aparte afspraken moeten maken;

  • sociaal is naar andere honden, dieren en mensen en bij voorkeur met katten;

  • luistert naar de basiscommando’s;

  • in gezonde staat is. Jouw hond dient aantoonbaar ingeënt te zijn met minimaal de jaarlijkse cocktail-entingen of getest m.b.v. titerbepaling. Ook is ie preventief behandeld tegen vlooien, wormen en teken;

  • autoritjes verdraagt;

  • om de roedels zo stabiel mogelijk te houden gaat de voorkeur ernaar uit dat de honden op vaste dagen en tijden mee gaan met de dagopvang/uitlaatservice;

Tarieven
Dagopvang

Tarief van maandag tot en met vrijdag: 32,-

Tarief op zaterdag en zondag: 42,-

Bovenstaande prijzen zijn geldig tot en met 31 december 2024.

De bovengenoemde prijzen zijn incl. 21% BTW. 

Ophaalwijken zijn:

Vruchtenbuurt, Bomen- of Bloemenbuurt, Vogelwijk,

Bohemen en Vroondaal.

pexels-jagheterjohann-1254140.jpg
bottom of page