top of page

Hondenuitlaatservice

Jouw trouwe viervoeter verdient alleen het beste, en dat is precies wat ik bied tijdens de groepswandelingen. Ik heb bewust gekozen voor een kleinschalige hondenuitlaatservice met maximaal 8 honden. Op deze manier kan ik met alle aandacht er zijn voor jouw hond. Ik vind het van belang om vanuit ontspanning, veiligheid en plezier te kunnen wandelen zodat de honden de tijd van hun leven hebben en het welzijn voorop staat.

pexels-jagheterjohann-1254140.jpg
Vanaf begin
september 
openen de deuren
van Bobby & Co

Reserveer nu
alvast een plekje!
pexels-elina-volkova-16995184.jpg

De Roedelwandeling

Tijdens elke wandeling staat het comfort, veiligheid van elke hond centraal en vind ik het belangrijk om vanuit rust te handelen om op deze manier ontspannen met de groep te wandelen. Ik zorg ervoor dat elke hond zich op zijn gemak voelt en observeer voortdurend de interacties tussen de honden. Mijn aanpak is vanuit rust en vriendelijkheid en ik gebruik uitsluitend positieve trainingsmethoden, zodat elke hond zich geliefd en gewaardeerd voelt.

 

Ik neem je harige vriend(en) mee naar zorgvuldig geselecteerde, veilige wandellocaties die zijn aangewezen als honden-losloopgebieden door de gemeente. Bij het kiezen van de locatie houd ik rekening met de behoeften en karakters van alle honden die meewandelen. En geen zorgen, elke hond draagt een Bobby & Co Hondenservice halsband met mijn contactgegevens, zodat ze altijd veilig zijn. En mocht jouw hond niet los kunnen dan is aan de lijn ook geen probleem.

 

Het ophalen en vervoeren van je hond gebeurt in alle comfort. Ik haal je hond thuis op in mijn goed onderhouden, elektrische bus, die is uitgerust met een ventilatiesysteem en anti-slip matten voor de ultieme veiligheid. In de ruime laadruimte van de bus zijn aparte secties en transportbenches beschikbaar, zodat elke hond zijn eigen ruimte heeft. En bij terugkomst worden ze verwend met dekens, afgedroogd en krijgen ze hun pootjes schoongeveegd. En kan jouw trouwe viervoeter heerlijk thuis uitrusten.

- De roedelwandelingen zijn op maandag, dinsdag, woensdag en 

  donderdag.

- Ophaalwijken zijn: Vruchtenbuurt, Bomen- of Bloemenbuurt, Vogelwijk,

  Bohemen en Vroondaal.

- De roedelwandelingen zijn om circa 10.00 uur & 14.30 uur.

- Ik wandel minimaal 1 uur met de honden.

De groepswandeling is geschikt voor jouw hond, wanneer hij/zij:

  • ouder is dan 12 maanden (mocht jouw hond jonger zijn, dan is dit zeker bespreekbaar);

  • een (chemisch) gecastreerde reu is of binnenkort gaat worden;

  • een gesteriliseerd teefje is, indien niet het geval dan zullen we aparte afspraken moeten maken;

  • sociaal is naar andere honden, dieren en mensen;

  • luistert naar de basiscommando’s;

  • in gezonde staat is. Jouw hond dient aantoonbaar ingeënt te zijn met minimaal de jaarlijkse cocktail-entingen of getest m.b.v. titerbepaling. Ook is ie preventief behandeld tegen vlooien, wormen en teken;

  • autoritjes verdraagt;

  • om de roedels zo stabiel mogelijk te houden gaat de voorkeur ernaar uit dat de honden op vaste dagen en tijden mee gaan met de uitlaatservice;

  • Indien de ruimte in de roedelwandelingen het toelaat, is het ruilen van uitlaat dagen of tijden mogelijk.

Tarieven
Hondenuitlaatservice

Bobby & Co werkt met maandabonnementen

 

Uitlaatservice in de roedel (max. 8 honden)maandag tot en met donderdag:

 

1 x per week 22,50 per wandeling: 88,20 per maand

 

2 x per week22,50 per wandeling: 176,25 per maand

 

3 x per week22,50 per wandeling: 264,40 per maand

 

4 x per week22,50 per wandeling: 352,50 per maand

 

5 x per week22,50 per wandeling: 440,60 per maand

 

Bovenstaande prijzen zijn geldig tot en met 31 december 2024.

De bovengenoemde prijzen zijn incl. 21% BTW. In het abonnement is rekening gehouden met 47 weken in verband met vakanties.

Ophaalwijken zijn:

Vruchtenbuurt, Bomen- of Bloemenbuurt, Vogelwijk,

Bohemen en Vroondaal.

IMG_1085.jpg

Hoe verloopt de aanmelding:

1. Kennismaking

Voordat jouw hond mee kan met de wandelingen, maak ik eerst kennis met jou en de hond. We bespreken jouw wensen en de mogelijkheden, praten over jouw hond en zijn of haar karakter. 

 

2. Proefwandeling

Na het kennismakingsgesprek, als we beiden enthousiast zijn, plannen we de eerste langere gratis proefwandeling in. Jouw hond gaat dan mee op proefwandeling zodat we kunnen kijken hoe en of het klikt met de rest van de wandelgroep. Om jouw hond veiligheid te bieden blijft zij of hij deze eerste wandeling aan een lange lijn. Na deze proefwandeling maken we een nieuwe afspraak waarin we deze wandeling bespreken.

 

3. Overeenkomst

Wanneer jouw hond in de wandelgroep past en je gebruik wilt maken van de diensten, zullen we samen het intakepakket doornemen. Hierin zit het intakeformulier, algemene voorwaarden, evt. sleutelcontract en contract. Het sleutelcontract is een contract waarmee je, als eigenaar van de hond, ‘Bobby & Co’ de toezegging geeft jouw huis te betreden op de uitlaat dagen als je niet thuis bent. Wanneer alle vragen beantwoord zijn en de  contracten ondertekend zijn, gaat jouw hond mee op avontuur.

bottom of page