top of page
Search

Bobby & Co opent de deuren


In wat voor droom leef ik? Een droom die werkelijkheid word? Mijn eigen Bobby & Co hondenuitlaatservice. Mijn passie voor honden en wandelen nu te combineren, is te mooi om waar te zijn. Afgelopen maanden behoorlijk in een rollercoaster gezeten. Baan kwijt geraakt door een behoorlijke reorganisatie. Op zoek naar "wat wil ik"? Toch weer een baan of voor mijzelf beginnen? Ups & Downs gingen hier aan vooraf. Maar zodra ik mee stage ging lopen bij mijn collega Nicolle van Puk Hondenservice was het voor mij duidelijk, dit is wat ik wil en dan moet ik er voor gaan. Voor gaan om nieuwe paden te bewandelen, mij over bepaalde angsten heen te zetten en vertrouwen hebben in mijzelf. En mijn passie te volgen. Tja passie volgen, heb jij hier wel eens over nagedacht? Wat zijn jouw passies en kan jij deze tot uiting brengen? Best wel eens goed om hier eens naar te kijken. Zou zo zonde zijn om hier niets mee te doen in welke vorm dan ook, dagelijk of hobbymatig. Ik ga nu lekker starten met mijn uitlaatservice en in de toekomst wil ik hier nog wat diensten aan gaan toevoegen zoals Mind-Walk en Powerwalk Dog. Mooie dromen om waar te maken.

0 views

Comentarios


bottom of page